miercuri, 6 februarie 2013

Oglinda retrovizoare

Oglinda retrovizoare este una dintre cele mai importante accesorii auto pentru ca are rolul de a oferi vizibilitate catre partile din carosabil unde in mod normal soferul nu are vizibilitate. De aceea daca oglinda retrovizoare se deteriorizeaza, este foarte important s-o schimbam, pentru a beneficia in continuare de avantajele oferite.

Se poate insa intampla ca numai sticla trebuie schimbata, si acesta desi este o varianta mai ieftina totusi ne poate da batai de cap. Trebuie sa stim ca nu toat oglinzile retrovizoare sunt la fel, dimensiunile cat si croiala sticlei pot fi diferite, de aceea trebuie sa stim exact marimea sticlei din oglinda retrovizoare de pe vehicolul nostru.

Daca oglinda noastra retrovizoare este mai veche, nu vor fi probleme foarte mari, alegem oferta cea mai buna la tipul de oglinda pe care il avem si punem in locul celui deteriorat. In ultimul timp insa au aparut foarte multe tipuri de oglinzi retrovizoare atat pentru autoturisme cat si pentru camioane si autocamioane, care au diverse caracteristici electronice cum ar fi reglarea din cabina sau dezaburire, aceste oglinzi retrovizoare necesita mai multa atentie la instalare de aceea daca nu va descurcati este recomandat sa cereti ajutorul unui mecanic auto.

Daca vehicolul dvs nu are optiuni electronice disponibile pentru oglinda retrovizoare atunci cautarea se rezuma la oglinzi retrovizoare simple dar de calitate si durabilitate mare, trebuie doar sa va asigurati ca oglinda retrovizoare se potriveste bine in lacasul lui.