sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Piese si accesorii auto ieftin

De multe ori am pus intrebarea, cum pot achizitiona piese si accesorii auto mai ieftin decat in magazinele de piese si accesorii auto in general. Oricine care are habar cum functioneaza sistemul comercial, stie ca orice marfa pe care il cumparam la poarta fabricii de multe ori poate fi achizitionata mult mai ieftin.

Explicatia este foarte simpla, pretul de fabrica nu contine si veniturile intermediarilor, astfel pretul unei piese auto poate scada pana la jumatatea pretului platit la magazinul de la coltul strazii.
Idea este ca nu toata lumea se poate deplasa la poarta fabricii pentru a cumpara un proiector ceata, care s-a defectat in timpul ultimei calatorii facuta la iarba verde, de aceea trebuie sa apelam la intermediari care isi pun adaosul in pretul produsului.

Idea este sa cautati firma cu cel mai bun pret, si acesta de cele mai multe ori este firma importatoare si distribuitoare de accesori auto. Mai demult aceste firme, importatori si distribuitori de produse si accesorii auto in general vand foarte multe produse si nu prea se complica cu un singur produs, cu criza mondiala insa au disparut foarte multe magazine de piese si accesorii auto mici si cererea a devenit destul de mare, de aceea s-a schimbat strategia si aceste firme trimit piesele cerute la clienti cu curierat rapid, ca orice magazin online.

Eu va recomand, ca de acum incolo daca doriti sa cumparati piese si accesorii auto, puteti cauta pe internet dupa Strenger Er-Pol srl, importator si distribuitor de accesorii auto pentru a cumpara piesa dorita.