joi, 3 ianuarie 2013

Cumpara accesorii auto online

Acum la inceputul anului 2013 deja stim ca nu vom scapa de criza economica, de aceea trebuie sa facem totul ca sa facem economii in bugetul familiei. Acest lucru este valabil in toate domeniile, nu numai la accesorii auto, dar la accesorii auto este posibil sa puteti face o economisire mai mare decat la alte lucruri.

In primul rand piesele si accesoriile auto nu sunt produse de consum imediat si au si pretul mai ridicat, de aceea rulajul lor in magazin nu este asa de mare ca la mancare sau haine, de aceea de multe ori magazinele online fac reduceri substantiale la acest tip de produse mai ales daca cumparati la o suma mai.

Cel mai bine ar fi totusi daca aveti nevoie de un produs, sa cautati o firma care este si importator a produselor respective, astfel eliminati multi intermediari si reusiti sa cumparati produsul la un pret foarte mic.
Un astfel de firma este Srenger Er-Pol Srl, importator si distribuitor de piese si accesorii auto si autocamioane, incepand de la oglinzi retrovizoare, lampi semnalizare si lampi gabarit, faruri si proiectoare pentru autoturisme si autocamioane.

De cele mai multe ori firma Strenger Er-Pol srl vinde accesorii auto en gros la magazinele de accesorii auto din toata tara iar livrarea face prin resurse proprii sau curierat rapid.