joi, 21 iunie 2012

Iluminarea autocamioanelor pe autostrazi


Proiector halogen ceata angel eyes
Deseori vedem noaptea pe autostrazi o imagine extraordinara, TIR uri si autocamioane ruland cu mare viteza iluminate proiectoare ceata halogen sau faruri.

Aceste autocamioane si TIR uri sunt echipate cu accesorii auto de foarte buna calitate, faruri si proiectoare halogen pentru ceata numite si proiector halogen angel eyes cu lumini halogen de culoarea alba sau albastra. Aceste proiectoare halogen angel eyes au o lumina rece alba sau albastra cu fibra optica si sunt proiectoare rotunde de ceata cu lumini halogen si lumini de conducere. Montarea se face in partea din fata sau pe bara de protectie a masinilor TIR-urilor sau camioanelor. Proiectoarele de ceata au cu un suport de prindere in partea de jos si carcasa din plastic.

Daca nu doriti aceste proiectoare ceata de fite, si alegeti mai degraba proiectoarele halogen rotunde sau dreptunghiulare fara lumina angel eyes, puteti utiliza alte proiectoare mai simple la fel de bune, o versiune mai simpla a acestor proiectoare auto pentru ceata, dupa alegere puteti opta pentru faruri sau proiectoare halogen de ceata rotunde sau patrate. Ca sa para mai interesante unele proiectoare pot fi cumparate cu grilaj sau chiar cu huse de prootectie care pot fi puse in cazul in care nu sunt utilizate. Sticla din fata a proiectorului de ceata poate fi gasita in mai multe forme, clean sau cu linii si striatii , numai lumina emisa difera la fiecare.

In locul proiectoarelor halogen pot fi in multe cazuri utilizate faruri de diverse tipuri, ele sunt utilizate in general la camioane, autocamioane sau chiar la masinile 4×4 off road unde sunt montate pe capota masinii.  Aceste faruri sunt mari si puternice, de forma rotunda sau patrata si cu carcasa din plastic.